OAX1 Line Out & Internal Speakers.

Forums Wersi Products OAX1 Line Out & Internal Speakers.

Tagged: , ,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #11615
    Derek
    Participant
    @derekmatts

    Curt,

    Since I did a full upgrade to 28.00-01 note! full upgrade (back to Factory) have not had anymore problems. Even upgraded to 32Gb Ram.
    Have noticed that the internal speakers are now on Line out 1 leaving me to connect my speakers to Line out 2 – This is the reverse to how it was before rebuild, in the out mixer line out 1 was line out 2 on the back panel and line out 2 was line out 1. Which is how I want it. But just for interest do you know where I can change if needed?
    The Anti-virus Pop-ups have gone away but I did notice the defender updated when I was connected to internet for about 5 minutes. See Attached Pictures.

    Regards,
    Derek……..

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #11617
    Curt
    Keymaster
    @immusiccm

    Derek – Good news on the update results. I did notice in an earlier post you commented that your outputs were “backward.” At the time, I almost commented that I had not seen that.

    Now I’m not telling you to change anything,

      but I am aware of a configuration file, and when looking through it, look what I found:

      [AudioDevices]
      LineOut2=2
      LineOut1=1
      WinIn=3
      HPOut=7
      MicIn=2
      LineIn=0
      Mic1Volume=8

    • This reply was modified 1 week, 6 days ago by Curt.
    #11621
    Derek
    Participant
    @derekmatts

    Hi Curt,

    That’s good news I like it as is, so no intention of changing.
    Well worth resetting back to factory and starting afresh than finding it’s wrong
    further down the line.

    Also the Roland Integra 7 is fully installed and working well.

    Only the Screen to change when Wersi delivers.

    Now I can get on and start playing the beast…..

    Regards,
    Derek……

    #11622
    Derek
    Participant
    @derekmatts

    Hi Curt,

    That may explain the error message that kept pop-in up on start up.

    Funny it does not pop-up anymore……see attached.

    Regards,
    Derek…….

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #11627
    Derek
    Participant
    @derekmatts

    Hi Curt,

    Sorry back again – the Audio Board error is still pop-in up on the odd occasion.

    Have to restart to clear have you any idea’s etc???

    Derek…..

    #11631
    Curt
    Keymaster
    @immusiccm

    I have no idea other than since it’s intermittent, possibly a loose connection? Perhaps reseat all the cables inside and see if it clears up?

    #11633
    Derek
    Participant
    @derekmatts

    Curt,

    Yes tried all the obvious things, it’s not happening as much as it did.

    Thanks.
    Derek…..

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Forums Wersi Products OAX1 Line Out & Internal Speakers.